loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

RDW Exportregistratie bij cars2africa

Bij cars2africa begrijpen we dat een naadloze en efficiënte exportregistratie cruciaal isvoor het succesvol verschepen van voertuigen naar bestemmingen wereldwijd.Daarom bieden wij uitgebreide RDW exportregistratieservices aan om ervoor tezorgen dat uw voertuig veilig en legaal geëxporteerdwordt.
 

Wat is RDW Exportregistratie?


De RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) exportregistratie is een verplichte stap inhet proces van het exporteren van voertuigen vanuit Nederland. Deze registratiezorgt ervoor dat het voertuig wordt uitgeschreven uithet Nederlandsekentekenregister en officieel wordt geregistreerd voor export. Dit proces is essentieelvoor het voldoen aan de wettelijke eisen en het voorkomen van eventuele juridischecomplicaties.

 

Onze RDW
exportregistratieservices

Banner Image 1

Bij cars2africa maken we het RDW exportregistratieproces eenvoudig en stressvrij. Hier is hoe wij u kunnen helpen:

 • Volledige afhandeling:

  Ons ervaren team verzorgt de volledige RDW exportregistratie voor u, van het verzamelen van de benodigde documenten tot het indienen van de aanvraag bij de RDW.

 • Snelle verwerking:

  Dankzij onze nauwe samenwerking met de RDW kunnen we een snelle en efficiënte afhandeling van uw exportregistratie garanderen, zodat uw voertuig zonder vertraging op weg kan naar zijn bestemming.

 • Documentatie en certificering:

  Wij zorgen ervoor dat alle benodigde documenten correct en volledig zijn, inclusief het verkrijgen van een uitvoerkentekenbewijs.

 • Advies en ondersteuning:

  Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden door het gehele exportproces, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de administratieve rompslomp.

How can we help you?

Do you have any questions about our offerings, company, or services? Feel free to contact us via email, phone, or through our contact form.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag & zondag: gesloten
Bankgegevens
BTW/VAT: NL8058.50.879.B01
KvK: 31040361
Swift/BIC: ABNANL2A
IBAN: NL70ABNA0436195690
Bank: ABN AMRO
Morgen Internet - Zorgeloos website